Intrebari frecvente

Intrebari pregatite cu raspunsuri:

1Ma costa ceva ca sa ma inscriu?
Nu. Baumbet Partners nu percepe taxa de inscriere.
2Cum ma inregistrez?
In primul rand va trebui sa citestu termenii si conditiile. Pe urma va trebui sa completezi formularul de inregistrare. Dupa ce ai trimis formularul si a fost aprobat de noi, vei primi un e-mail de bun venit si informatii ajutatoare despre cum poti incepe.
3Detin mai mult de un website. Mai pot fi afiliat?
Da, puteti detine mai multe site-uri. Veti avea un singur cont de afiliat cu noi, prin care puteti masura individual performanta fiecarui site.
4Cum pot afiliatii sa verifice profitul si statisticile media?
Baumbet Partners foloseste cea mai populara si stabila platforma prin care puteti masura performanta materialelor media folosite precum si a venitului: Netrefer. Este usor de folosit cu 100% acuratete. Puteti accesa cele mai importante statistici: bannere, click-uri, inregistrari, numar depozite, venit net si comisione cu doar un click.
5Cat timp sunt stocate informatiile de tip cookie?
Informatiile de tip cookie dureaza 30 zile iar ultimul click de referinta primeste comisionul
6Mi-am uitat parola! Ce pot sa fac?
Accesati pagina de Logare, apoi dati click pe Fogot Password locat sub campul parola.
7Cum este calculat Venitul provenit din Comisioane?
Venitul net este calculat dupa urmatoarea formula: Venitul Net = Venitul Brut - Bonusuri - Comision de administrare - taxe.
Comisionul de administrare este procent din Venitul Brut. Este diferit in functie de traficul fiecarei tari (tara de provenienta a clientilor recrutati), incluzand o plata relativa tip comision de tranzactii sau alte costuri per servicii.
8Cat de des sunt actualizate datele pe Baumbet Partners?
Cat de des sunt actualizate datele pe Baumbet.ro? La Baumbet Partners toate datele sunt actualizate in timp real exceptand cele referitoare la veniturile realizate care se actualizeaza odata pe zi.
9Cand primesc castigurile?
Afiliatii sunt platiti in data de 10 a fiecarei luni. Facem eforturi mari ca sa trimitem castigurile in cel mai scurt timp.
10Exista sume minime de indeplinit inainte ca sa primesc castigurile?
Minimul de venit care trebuie sa il faci sa primesti castigurile, este de 100€. In cazul in care in prima luna nu ai reusit sa faci 100€, se vor raporta la luna urmatoare pana atingi suma minima.
11Unde pot sa gasesc link-uri, bannere sau alte materiale media?
Toate materialele noastre media sunt uploadate in platforma de afiliati Netrefer. Logati-va cu contul dumneavoastra, click pe butonul Media Gallery, filtrati cautarea la imaginea dorita si apasati pe buton Get Code. Copiati si puneti link-ul pe site-ul dumneavoastra acolo unde va este convenient.
12Ce este un sub-afiliat?
Un sub-afiliat este un afiliat nou adus de alti afiliati existenti ai Baumbet Partners. Afiliatii existenti pot aduce afiliati noi prin link-uri unice, gasite in sectiunea Contul meu, odata ce esti logat. Odata ce s-a inscris noul afiliat adus de tine, primesti pana la 5% comision din castigurile lor. Foarte simplu!
13Cum pot primi asistenta online?
Puteti sa ne contactati folosind formularul de contact sau prin email la contact@baumbet.ro sau luati legatura cu managerul vostru de afiliat.